Translate to any language:

VARMRÄTTER

 

 

Präriegryta

 


4 pers.

 2 burkar HP bönmix
2 chorizokorvar
4 cabanosskorvar
2 dl purjolök
3 vitlöksklyftor
½ gul paprika
½ röd paprika
½ gul lök
2 msk rapsolja
2 msk chilipulver
2 msk tomatpuré
1 dl persilja
salt
malen svartpeppar

Skär korvarna i mindre bitar. Strimla purjolöken, vitlöken, paprikan och löken.
Hetta upp oljan i en rymlig gryta och fräs grönsakerna i någon minut. Tillsätt korvarna och låt dem steka med i ytterligare några minuter.
Pudra på chilipulvret och tillsätt tomatpurén och rör om.
Tillsätt bönmixen och låt alltsammans få ett uppkok.
Rör ner persiljan. Smaksätt med salt och svartpeppar.
 


25 januari 2018

 

Surfat in på denna sida? Jag har mer recept