Samtal kring middagsbordet

Recept och Bilder

Ädelostkassler på risbädd

4 port

2½ dl ris
250 g djupfryst broccoli
500-600 benfri kassler
2 dl crème fraiche
100 g ädelost
½ dl pinjenötter
Ugn: 225°

Koka riset enligt förpackningens anvisningar. Bred ut det färdigkokta riset i en smord ugnssäker form. Lägg på tinade broccolibuketter.
Skär kasslern i ganska tunna skivor och lägg som tegelpannor över risbädden.
Koka upp crème fraiche och ost i en kastrull. Häll såsen över köttet. Strö över pinjenötterna. Gratinera 10-15 minuter mitt i ugnen tills rätten är genomvarm.

Categories
Gratäng, Gris

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *



    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>