Samtal kring middagsbordet

Recept och Bilder

Het korv med finsk blomkålssallad

1-DSC_7095

 

 

4 pers.
15 min.

4 kryddstarka, magra à 100 g  korvar
1 litet  blomkålshuvud
2 dl  gröna ärtor
2 dl  saltgurka
1 dl  filmjölk
1 dl  gräddfil
1½  msk riven pepparrot
örtsalt
peppar
4 skivor  grovt bröd, med hela korn

Skär blomkålen i små bitar. Hacka saltgurkan. Blanda blomkål, saltgurka och gröna ärter i en skål. Blanda ihop dressingen och slå den över grönsakerna.
Skär korven i skivor och stek utan matfett i teflonpanna tills de fått färg.

Categories
Korv
Tags

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *



    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>