Samtal kring middagsbordet

Recept och Bilder

Falu paprikor

falukorv

4 pers.

300 g falukorv
4 dl kokt ris. Kokat i Örtagårdens Vitlök & Persilja buljong
1 burk, 340 g, majskorn
1 dl vispgrädde
4-6 paprikor

Ugn: 200°

Tärna korven och fräs den i lite matfett. Blanda den med ris, avrunna majskorn och vispgrädde.
Skär av ”locken” på paprikorna. Skär också av lite i bottnen så att de kan stå. Ta bort hinnor och frön. Ställ paprikorna i en smord eldfast form. Fördela risfyllningen i paprikorna.
Gratinera i ugnen 20-30 minuter. Lägg gärna på locken vid servering.

Categories
Uncategorized

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *



    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>